ANKARA / ÇANKAYA - Gaziosmanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI´NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY´U ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Mrt

Okul Sektör İşbirliğinde Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu Çalışmaları ’ konulu toplantı

Ock

OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ SAYIN İZZET HAMDİ ŞEKER GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU VEFAT ETMİŞTİR. HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.

Cenaze töreni 04.01.2017 Çarşamba günü Ordu´da yapilacaktır.

Kas

Grafik ve Fotoğraf alanı olarak, 25/11/2014   Salı günü saat 10.00-11.30 saatleri arasında CerModern sergi salonunda Polonya daki en prestijli  ödül alan Jan Cybis ödülünü kazanan Polonyalı sanatçıların resim sergileri ile ünlü heykeltraş sanatçılarımızdan Osman Dinç in sergilerine Öğretmenleri gözetiminde bölümümüzü eğitici,  tanıtıcı gezi düzenlenmiştir.

Kas

ATAM İSMİNİ KALBİMİZE, KİŞİLİĞİNİ BEYNİMİZE YAZMIŞIZ.

BUGÜN DÜNDEN DAHA ÇOK KALBİMİZDESİN...

Ekm

CUMUHURİYETİMİZİN 91.YILDÖNÜMÜNÜ OKULUMUZDA TÖRENLE KUTLANDI.

Ekm

2014-2015 ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 12/10/2014 TARİHİNDE YAPILDI.

2014 LYS KAZANANLAR LİSTESİ

Eyl

10 A SINIFI ÖĞRENCİMİZ VOLKAN SEVGİ SATRANÇTA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU.

Eyl

Gaziosmanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  2014-2015 öğretim yılına 15 Eylül Pazartesi günü açılış töreniyle merhaba dedi. Tören Müdür Vekilimiz Mustafa Atalay´ın açılış konuşmasıyla başladı.

Tem

9. Sınıftan 10. Sınıfa geçen öğrencilerimiz Alan Seçim Sonuçlarını E-Okuldan öğrenebilirler.

Öğrencilerimizin 21 Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında velileri ile birlikte gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla, okulumuzda  anma programı düzenledi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 93. yılı okulumuzda  düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tem

2013 LYS sonuçlarımız(  Grafik bölümü hariç) ekte sunulmuştur.